Pantaloni / Colanti

pe pagină

Pantaloni pentru fete

Fetele sunt interesate de modul in care arata inca de la varste fragede, cand adesea aleg sa poarte hainele mamicilor lor si sa le foloseasca cosmeticele. De asemenea, cele mai multe fetite nu mai sunt interesate sa primeasca cadou jucarii, ci hainute pe care sa le poata imbraca la fel de fel de ocazii. Cu siguranta ca din garderoba nu trebuie sa lipseasca pantalonii, pentru ca acestia pot fi purtati si asortati in diferite moduri. Yolka propune o gama foarte variata de pantaloni pentru fete, de la blugi moderni, la pantaloni eleganti, scurti, colanti pentru zilele cele mai confortabile sau casual pentru plimbari lungi in parc.

Fiecare fetita isi va gasi modelul preferat, iar spre bucuria parintilor, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Mai mult, sunt disponibile si multe alte hainute cu care sa poate fi asortate, de la o pereche de sandalute pentru zilele calduroase de vara, papucei confortabili, tricouri pline de imaginatie, pulovere subtiri sau groase, hanorace pentru zilele de toamna, geci, trenciuri sau paltoane cand vremea este nefavorabila sau accesorii pentru ca tinutele sa fie complete. La toate acestea se adauga si hainute pentru baietei cu varsta de pana la 12 ani sau pentru bebelusi.

Totul este mult mai accesibil cu ajutorul Yolka, iar tinand cont ca materialele folosite la fabricarea hainutelor sunt de cea mai mare calitate, acestea vor putea fi purtate si de fratiorii sau surioarele mai mici. Astfel, parintii au ocazia de a comanda orice isi doresc cei mici din confortul propriei locuinte, fara a mai fi nevoie sa isi petreaca ore intregi prin magazine, in cautarea pantalonilor potriviti pentru prima zi de scoala, pentru aniversarea celei mai bune prietene sau pentru sesiunile lungi de joaca. Mai mult decat atat, toate comenzile care depasesc valoarea de 200 de lei beneficiaza de transportul gratuit.

Haine pentru copii, fete, baieti, bebelusi
Str. Agatului 26 A Bucuresti 013907 Romania contact@yolka.ro