Bebelusi (0-2 ani)

pe pagină

Bebelusii sunt intotdeauna cea mai mare bucurie a parintilor, iar acestia trebuie sa acorde o atentie semnificativa mai multor detalii, inclusiv asupra hainelor. Cu siguranta ca cei cu varsta de pana la 2 ani nu isi pot exprima propriile gusturi, astfel ca cele mai originile articole vestimentare trebuie sa fie alese de catre parinti, iar la Yolka au la dispozitie o gama foarte variata de produse.

La varste fragede, copilasii cresc foarte repede, astfel ca hainele sunt purtate pentru perioade scurte de timp, insa calitatea materialelor folosite la procesul de fabricatie, fac ca acestea sa fie foarte rezistente si ofera posibilitatea chiar de a fi folosite din generatie in generatie. Asadar, acum nu mai este nevoie sa pierzi timpul prin magazine pana cand sa gasesti imbracamintea ideala pentru bebelusul tau, ci este suficient sa accesezi Yolka si categoria de produse care te intereseaza.

Daca ai o fetita poti oricand sa optezi pentru o rochita eleganta pentru printese, dar si niste sandalute pe masura. In acelasi timp, pentru baietei se pot alege body-uri colorate si jucause, tricouri confortabile sau pulovere calduroase. Poti alcatui cu usurinta o intreaga garderoba pentru bebelusi, astfel ca iesirile la joaca nu mai trebuie sa fie limitate. Salopete, seturi, colanti, pantaloni, bluze, tricouri, accesorii pentru fetite sau camasi, pulovere, incaltaminte, cei mici, cu siguranta ca vor aprecia prin propriul mod hainele cu care sunt imbracati.

Ulterior, pe masura ce cresc, copilasii isi vor dezvolta propriul stil, care va fi evidentiat si prin articolele vestimentare preferate. In plus, la Yolka transportul este gratuit la comenzile ce depasesc 200 de lei, astfel ca nu mai ai niciun motiv sa irosesti timpul in magazinele obisnuite, cand totul se poate rezolva in doar cateva minute prin alegerea articolelor vestimentare potrivite pentru fetita sau baietelul tau, iar marimile sunt exacte si specifice unei anumite varste.

Haine pentru copii, fete, baieti, bebelusi
Str. Agatului 26 A Bucuresti 013907 Romania contact@yolka.ro