Baieti (2-12 ani)

pe pagină

Si baieteii trebuie sa fie in pas cu moda, nu? Cum toamna se apropie cu pasi repezi, cu siguranta ca copilul tau isi va dori sa inceapa scoala cu garderoba noua, iar la Yolka ai de unde alege. Pentru baietii cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani sunt disponibile o sumedenie de modele de geci pentru ca frigul sa nu reprezinte o problema in aceasta iarna. De asemenea, acusi vor urma si serbarile scolare, astfel ca o camasa noua este de nelipsit, iar aceasta trebuie asortata si cu niste pantaloni pe masura.

In schimb, pentru care inca sunt placute din punct de vedere al temperaturii, un hanorac din bumbac, calduros, va fi mai mult decat ideal pentru copiii care isi doresc sa se joace cat mai mult in aer liber. De asemenea, parintii pot opta si pentru seturi de baieti pentru a nu mai fi in dificultate cand sa aleaga si tricouri si pantaloni, cele doua venind la pachet. Insa pentru copiii care practica un sport sau alearga mult, ca sa nu transpire, cele mai potrivite sunt tricourile.

Pentru ca orice activitate sa se desfasoare in cele mai bune conditii, cei mici trebuie sa beneficieze si de incaltamintea adecvata, astfel ca Yolka se dovedeste a fi locul ideal de unde pot fi achizitionate toate aceste produse la cele mai bune preturi. Calitatea superioara a materialelor folosite la toate articolele vestimentare isi va spune cuvantul, intrucat acestea nu se vor deteriora si nici nu se vor decolora, chiar si dupa mai multe spalari.

Cu siguranta cei mici se vor bucura de fiecare data atunci cand primesc hainute noi, cu atat mai mult cand acestea sunt rezistente. Tinand cont ca baieteii sunt foarte activi este esential ca imbracamintea lor sa se prezinte in stare ireprosabila, chiar si atunci cand se afla la joaca.

Haine pentru copii, fete, baieti, bebelusi
Str. Agatului 26 A Bucuresti 013907 Romania contact@yolka.ro